Blogg

Bastutunnor i väntan på bättre tider.


skrivet den 05 apr av Carro, klockan:10:09
 

Usch idag är en sån där fruktansvärt grå och trist dag, hade det inte vart för att jag vet att det är April ( tack och lov ) så hade jag nog trott att vi var i November eller dylikt.

 

Men nu så är vi i alla fall på väg mot bättre tider igen, och för att fira detta ( eller rättare sagt kunna njuta även andra tider ) så har vi köpt en sn där bastutunna, vilket förresten inte var lika lätt som sagt. Alltså utbudet av bastutunnor är stort som tusan och det är svårt att veta vad man egentligen ska ha. Men det kommer verkligen att kännas lyxigt när den är på plats.

 

Annars så har det vart full fart här ute i ”förorten” i natt, måste hänt något för polisen har fart runt större delen av natten i området.
Lite otäckt hur skyddad man ofta tror att man är ute i lugna förorten, egentligen är det nog tvärtom. Inte särskilt smart att känna sig skyddad och trygg och väldigt bra att komma ihåg att låsa fönster & dörrar när man sover eller går hemmifrån.

 

Nu är det ju inte en av storstäderna vi bor utanför och här är fortfarande många som har fönster & dörrar öppna för jämnan, som inte riktigt hunnit med in i den nya tiden då man inte bör ha det oavsett var man bor.

 

Läste förresten en lite rolig ledare om detta med stad och förorter.

http://www.expressen.se/kronikorer/jennyostergren/1.2389967/jenny-ostergren-laget-mellan-stad-och-land-ar-meningslost

 

Är ju egentligen ganska sant, antingen ska man bo i stan eller på landet. Det här med mitt emellan är inte så bra.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed