Blogg

Hoppas hon hade snygga trosor iaf ;)


skrivet den 16 maj av Carro, klockan:11:10
 Var med om ett par riktigt sjuka grejjer i veckan som var.En dag var jag på väg ut för att rasta hundarna och kommer och kör på en liten skogsväg i vår skog, en bit fram går det ett ungt par mitt i vägen. Tydligen hörde de inte att jag kom för när jag är på väg att köra förbi dem så ser jag plötsligt att tjejen mitt i allt går och skämtar med sin kille genom att dra honom i (tja ni kan föreställa er själva ).
Precis då fick de syn på mig och jag har nog aldrig sett någon bli så fruktansvärt högröd i ansiktet som detta par just då, röd som en kräfta hade vart en underdrift å det grövsta. Själv låg jag nästan dubbelvikt av skratt över ratten.
 Nästa incident inträffade dagen efter på väg till jobbet.
Hamnade i en evighetsbilkö, satt och surade samtidigt som jag slökollade mig runtomkring på mina medtrafikanter. Plötsligt får jag se en bak i ett bilfönster :O
En tjej som mer ell mindre näck försökte ta sig ner under instrumentbrädan till föraren ( man kan ju undra varför ;))

Samtidigt är jag ju lite lustig för min första tanke var nog mer ”hoppas hon hade snygga trosor” (var för långt ifrån för att se detta) mer än att egentligen reagera på vad hon gjorde.
Samtidigt blir jag irriterad, snacka om trafikfarligt liksom, läste faktiskt precis i tidningen om att detta tydligen är jättevanligt och en reell trafikfara.
http://www.expressen.se/resor/1.2437463/sex-i-bilen-en-trafikfara
Det är ju helt sjukt egentligen.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed