Blogg

Leksaker i politikernas händer


skrivet den 23 maj av Carro, klockan:14:43

Känns som att vi allihop bara är rena rama leksaker i händerna på våra politiker, inte minst får man den känslan när man läser Thomas Bodströms bok och ser alla skandaler som han berättar om.

Bla hur han kom in i regeringen som verkligen kan sägas vara en historia för sig själv

http://www.expressen.se/nyheter/1.2445435/par-nuder-tog-med-mig-pa-svartklubb

 

Per Nuder tog med honom på svartklubb och festade till det rejält, därefter hamnade han då i regeringen på något underligt vänster.

Que??

Det är egentligen rätt skrämmande, inte minst när man betänker hur mkt makt dessa mniskor tiskt haröver våra liv och vad det i förlängningen betyder!
Det är ju inte särskil konstigt att det  råder ett utbett politkerförakt i samhället idag, det känns inte som att det är särskilt många politiker som brinner för politiken och det de sysslar med utan att det betydligt mer handlar om att sko sig sälv i en karriär lika god som nån annan.

Inte särskilt konstigt att det är få som har ngt större förtroende för politikerna eller vill engagera sig i att rösta eller dylikt. Det behöver ju inte betyda att man inte bryr sig men att man helt enkelt inte orkar engagera sig i ngt som halvtossiga politiker ändå i slutändan sabbar.

 

Men men, sånt är livet nu ska jag sluta tjura över detta och istället ta hundarna och dra till skogen en sväng med dem. Föredrar faktiskt sällskapet av mina hundar många ggr framför med andra människor, fördelen med djuren är att de aldrig är falska på det vis många människor är.

 


Currently rated 1.5 by 216 people

  • Currently 1,500002/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed