Blogg

Luftkonditionering är ett måste i sommar!


skrivet den 24 jul av Carro, klockan:09:24

Fyra veckors semester är tyvärr redan slut. Jag hann med både havshäng i Strömstad, camping i Olofsbo och en resa till Frankrike. En helt okej semester alltså. Vädret var riktigt bra de sista två veckorna och det är svårt att klaga allt för mycket på att man är tillbaka på jobbet igen. Jag unnar verkligen de som går på semester att värmen fortsätter. Jag har fått min dos av det redan.

Luftkonditioneringen är sönder! 

Efter mina fyra härliga semesterveckor kom jag tillbaka till ett väldigt varmt kontor i måndags. Luftkonditioneringen har strulat och mina stackars arbetskamrater som jobbade förra veckan har satt upp fläktar över hela kontoret. Problemet när saker går sönder på sommaren är att det inte finns någon som jobbar och kan laga det. Idag är det 31 grader i solen och fläkten är min bästa vän för tillfället. Luftkonditioneringen ska vara lagad till på fredag i alla fall.

Men ärligt talat borde man inte behöva jobba när det är så här varmt. Ut i solen med alla människor och låt allt annat stanna upp i några varma månader. Jaja, dags att jobba igen.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed